Weblab!
Slika prikazuje autora Weblab stranice

Bok! Ja sam Milan.

Moj posao je da pomognem u digitalnoj prezentaciji svega onoga što netko smatra važnim.
Postavite pitanje, zadovoljstvo mi je pomoći.

Moja kratka priča

Bavim se izradom web stranica i ostalim pratećim aktivnostima kao što je SEO (optimizacija pretraživača), održavanjem web stranica i fotografiranjem. Navedene aktivnosti omogućuju unaprjeđenje digitalne prezentacije i održavanje kontinuiteta iste za sve što netko smatra važnim. To može biti poslovanje, proizvodi, usluge, događaji, ljudi i slično. Isto tako, moj zadatak je da ukažem na sve mogućnosti digitalnog marketinga kao alata za promociju.
Vjerujem da su dizajn i prezentacija od velike važnosti, bilo da se radi o prezentaciji hrane na tanjuru ili dizajna automobila. Tako sam i ja osobno uvijek davao posebnu pažnju dizajnu i prezentaciji. Studirajući na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu naučio sam dosta stvari o procesu izrade web stranica i ostalim tehničkim stvarima. Pružila mi se prilika da objedinim svoja znanja i strast prema dizajnu u posao koji volim raditi. Tako sam se našao u ovom poslu!
Otkriti ću Vam jednu tajnu. Kako da saznate oko čega ste strastveni, bilo da se radi o poslu, hobiju ili nečemu trećemu? O čemu razmišljate prije nego što zaspete? To nešto, što Vam se mota po mislima je bitna stvar i bilo bi dobro napraviti nešto po pitanju toga. Ista stvar se i meni događala, to mi je bila samo potvrda da sam na pravom putu. Osim toga, ovaj posao radim zato što se dobro osjećam zbog njega. Imam priliku upoznavati nove ljude i raditi s njima na zanimljivim projektima.

MARLJIVOST

Motiviran sam za rad i izradu super projekata.

DOSTUPNOST

Spreman sam pomoći i odgovoriti na pitanja.

POŠTIVANJE ROKOVA

Vrijeme je važno, uvijek nastojim biti unutar rokova.

KVALITETAN RAD

Dajem sve od sebe za kvalitetan završni rezultat.

Što možete očekivati od mene

Ozbiljan pristup i odgovornost.
USLUGE

Unaprijedite poslovanje!

Bez limita i ograničenja u promociji poslovanja. Predstavite svoje poslovanje na način koji zaslužujete.
Jooble - posao za web dizajnere
+385 (95) 5123 606info@weblab.hr
Pon-Pet: 08:00 - 16:00 
Slika prikazuje Weblab logo, epruveta s plavom tekućinom i mjehurićima
Copyright © 2021 | Weblab
cogenvelopelicensestorephone-handsetphonemap-markercalendar-fulllaptoprocketselectclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram