Weblab!

Održavanje Web Stranica - Weblab

Ne brinite o održavanju i posvetite se poslovanju.
Slika prikazuje kako se radi održavanje web stranica

Zašto je održavanje web stranica važno za poslovanje

Održavanje web stranica možemo usporediti s održavanjem automobila. Kad kupite novi automobil, da bi ste ga zaštitili i održali u super stanju, potrebno je osigurati redovito održavanje. Baš kao i automobil, i web stranica treba redovito održavanje i zaštitu. Održavanje web stranica je u korelaciji sa sigurnosti, ažuriranje softvera pomaže u zaštiti posjetitelja web stranice kao i same web stranice.
Redovito ažuriranje sadržaja na web stranici osigurava da se uklone svi neispravni linkovi koji imaju utjecaj na korisničko iskustvo. Današnje web stranice zapravo nikada nisu kompletno završene, trebale bi se stalno nadopunjavati svježim sadržajem kako bi privukle posjetitelje.

Ključne prednosti

Redovito održavanje web stranica omogućuje sigurnost i održavanje kontinuiteta u prezentaciji sadržaja.

AŽURNOST I SIGURNOST

Današnje web stranice složeni su softverski programi i treba ih redovito ažurirati iz sigurnosnih razloga i performansi. Na WordPress web stranicama to znači redovito ažuriranje osnovnog softvera, kao i svih ostalih dodataka i tema. Općenito postoji otprilike jedno službeno ažuriranje WordPress-a svaki mjesec. Prije svakog ažuriranja potrebno je napraviti sigurnosnu kopiju za slučaj da nova verzija ne radi kako treba.

SVJEŽI SADRŽAJ

Sadržaj na web stranicama trebao bi privlačiti posjetitelje. Nitko ne želi čitati isti sadržaj iz mjeseca u mjesec ili gledati zastarjele informacije o događaju koji se dogodio prije godinu dana. Ako se web stranica ne ažurira, posjetiteljima se poručuje da ne obraćate pažnju na svoje poslovanje ili se čak može stvoriti dojam da možda prestajete poslovati.

SEO

Web tražilice preferiraju web stranice koje su brze, bez pogrešaka, dobro održavane. Također, tražilice vole indeksirati svježi sadržaj. Dakle, svaki put kada ažurirate web stranicu, tražilicama se daje novi materijal s kojim će raditi rangiranje web stranica. Upravo zbog toga je poželjno da se web stranica ažurira redovito materijalima koji su povezani s poslovanjem.

SIGURNOSNA KOPIJA

Za svaku web stranicu trebalo bi redovno izrađivati sigurnosne kopije u slučaju da se nešto dogodi. Postoje dva elementa na web stranicama za koje je potrebna sigurnosna kopija, a to je programska podrška i sadržaj. Svaka web stranica zahtjeva puno ulaganja do željenog izgleda i funkcionalnosti, zbog toga je važno brinuti o sigurnosti.

Održavanje Web Stranica

Unutar svih paketa se navode iste značajke, razlika je u količini utrošenog vremena za pojedini paket.
MAGIC ODRŽAVANJE
Copy Writing
Izrada sadržaja
Fotografije
Ažuriranje web stranice
SEO opimizacija
Edukacije
Sigurnosno kopiranje
100 kn
(Održavanje na temelju budžeta od 100 kuna)
MAGIC ODRŽAVANJE
DIAMOND ODRŽAVANJE
Copy Writing
Izrada sadržaja
Fotografije
Ažuriranje web stranice
SEO opimizacija
Edukacije
Sigurnosno kopiranje
500 kn
(Održavanje na temelju budžeta od 500 kuna)
DIAMOND ODRŽAVANJE
ROCKET ODRŽAVANJE
Copy Writing
Izrada sadržaja
Fotografije
Point Four
SEO opimizacija
Edukacije
Sigurnosno kopiranje
1000 kn
(Održavanje na temelju budžeta od 1000 kuna)
ROCKET ODRŽAVANJE

Prestanite voditi brigu o održavanju i posvetite se poslovanju

KONTAKT

Unaprijedite poslovanje!

Bez limita i ograničenja u promociji poslovanja. Predstavite svoje poslovanje na način koji zaslužujete.
Jooble - posao za web dizajnere
+385 (95) 5123 606info@weblab.hr
Pon-Pet: 08:00 - 16:00 
Slika prikazuje Weblab logo, epruveta s plavom tekućinom i mjehurićima
Copyright © 2021 | Weblab
magic-wanddatabasecogenvelopebookstorephone-handsetmap-markercalendar-fulllaptopdiamondrocketselectcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram