Weblab!

Politika Privatnosti

Ova politika privatnosti objašnjava kako weblab.hr prikuplja, koristi i upravlja vašim osobnim podacima koji se nalaze na web stranici i koji su dostupni korištenjem web stranice www.weblab.hr. Pročitajte ova pravila kako biste razumjeli zašto i kako prikupljamo Vaše osobne podatke te kako će se oni koristiti. Weblab je voditelj obrade, odnosno onaj koji određuje potrebe za koje se osobni podaci prikupljaju i obrađuju.
Ukoliko želite saznati više u vezi ove politike privatnosti ili vezi Vaših osobnih podataka, molimo vas da pošaljete upit na sljedeću elektroničku adresu ili broj telefona. 
Email: info@weblab.hr
Mob: +385 (95) 5123 606

Kako se prikupljaju Vaši osobni podaci

Weblab prikuplja i koristi osobne podatke kako bi korisnicima omogućio korištenje web stranice www.weblab.hr, unaprijedio rad web stranice www.weblab.hr. Podaci koji se prikupljaju vezani su za elektronički identitet (IP adresa) i podaci koji se unose na kontakt formi (Ime, e-mail adresa).
Uvid u osobne podatke korisnika mogu imati, u izvršavanju svog djelokruga posla samo zaposlene osobe voditelja obrade, napomena, svi osobni podaci koji se prikupljaju na ovom web mjestu koriste se isključivo od strane voditelja obrade (Weblab) te se ne dijele s trećim stranama.

Vaša prava na privatnost

Weblab poštuje da svaki korisnik treba imati mogućnost osigurati točnost, potpunost i ažurnost svojih osobnih podataka. Ako korisnik smatra da su njegovi osobni podaci nepotpuni, netočni ili nisu ažurirani, može kontaktirati Weblab na info@milan.dev.cc. Nadalje, u bilo kojem trenutku imate pravo zatražiti da Vam se omogući:
 1. Pristup osobnim podacima
2. Kopija osobnih podataka 
3. Ispravak pogrešnih podataka
4. Brisanje osobnih podataka
5. Ograničavanje pristupa
6. Prigovor na način korištenja
7. Prijenos podataka drugom voditelju obrade

Gdje se čuvaju Vaši osobni podaci

Osobni podaci koji se prikupljaju čuvaju se u sigurnom okruženju. Vaši podaci su zaštićeni od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, uporabe, izmjena ili uništenja. Obrađeni podaci pohranjuju se u IT sustavima. Weblab osigurava da se osobni podaci korisnika čuvaju na sigurnom mjestu (koje podrazumijeva administrativnu, tehničku i fizičku zaštitu kako bi se onemogućilo neovlašteno korištenje, pristup, razotkrivanje, kopiranje ili izmjena osobnih podataka), te im mogu pristupiti samo ovlaštene osobe voditelja obrade (Weblab). Prikupljeni podaci za svrhe navedene u ovim pravilima bit će pohranjeni samo onoliko dugo koliko je to potrebno za ispunjenje navedenih svrha.
Vaši se podaci neće čuvati u obliku koji omogućuje da budete identificirani duže nego što Weblab razumno smatra da je neophodno za ostvarenje svrhe za koju su prikupljeni ili obrađeni. Weblab će određene osobne podatke čuvati u vremenskom periodu koji propisuje zakon odnosno propis koji obvezuje voditelja obrade na čuvanje podataka. Ako ste dali privolu, Vaši osobni podaci obrađivati će se do povlačenja privole. Ako izjavite osnovani prigovor na obradu osobnih podataka temeljem legitimnog interesa, Vaše osobne podatke nećemo obrađivati u budućnosti. Ako je pokrenut sudski, upravni ili izvansudski postupak, osobni podaci mogu se pohraniti do kraja takvog postupka.

Pravila o korištenju kolačića

Kako bi održavali web stranicu i osigurali da njezine funkcionalnosti budu na očekivanoj razini, Weblab koristi tehnologiju poznatu kao “kolačići”. Kolačići su male datoteke koje se šalju na Vaše računalo i može im se kasnije pristupiti. Oni mogu biti privremeni ili trajni.
Zahvaljujući kolačićima možete bez poteškoća pretraživati naše stranice. Kolačići pokazuju ono što zanima Vas i druge posjetitelje web stranice, što će u konačnici pomoći da ju poboljšamo.

Na koji način se koriste kolačići

Web stranica www.weblab.hr koristi kolačiće za nekoliko svrha, ponajprije za poboljšanje performansi prikazivanja sadržaja i ostvarivanje kontakta s posjetiteljem web stranice. U nastavku se nalazi popis svih kolačića koji se koriste, razina kolačića, upotreba i istek kolačića.
NAZIV
RAZINA
UPOTREBA
ISTEK
_ga
       2
Izračun podataka
2 godine
_gid
       2
Pohrana podataka
1 dan
_gat
       2
Smanjivanje stope zahtjeva
1 minuta
_gat_gtag_UA
_177219316_1
       1
Razlikovanje korisnika
1 minuta

Preglednički kolačići

Kolačiće možete kontrolirati i/ili izbrisati prema želji. Možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na računalu, a postavke većine preglednika omogućuju blokiranje pohrane kolačića.
Ako blokirate kolačiće, možda ćete pri svakom posjetu web mjestu morati ručno prilagođivati neke željene postavke, a određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne.

Brisanje kolačića

Većina kolačića lako se može obrisati, no uzmite u obzir da bi nakon brisanja kolačića web stranica na kojoj se nalazite mogla izgubiti neke svoje funkcionalnosti. Isto tako, može se desiti situacija da Vam se ne prikažu svi željeni sadržaji.
Odlučite li se ipak obrisati ili onemogućiti kolačiće na  računalu potrebno je ažurirati postavke internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na pregledniku odabirom izbornika za pomoć).

Unaprijedite poslovanje!

Bez limita i ograničenja u promociji poslovanja. Predstavite svoje poslovanje na način koji zaslužujete.
Jooble - posao za web dizajnere
+385 (95) 5123 606info@weblab.hr
Pon-Pet: 08:00 - 16:00 
Slika prikazuje Weblab logo, epruveta s plavom tekućinom i mjehurićima
Copyright © 2021 | Weblab
cogenvelopestorephone-handsetmap-markercalendar-fulllaptopselect linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram